dijous, 15 de desembre del 2011

Pròxima feina de plàstica!!

Aquesta feina, gens sencilla, està pensada per practicar amb l'escaire i el cartabó. Volem apendre a fer línies paral·leles.No és una feina sencilla que es fa en 10 minuts. S'ha de fer amb tranquilitat i amb ganes.
Es valoraran les següents coses: Principalment que les línies estiguin ben fetes, encara que també tindrà importància la qualitat del dibuix, l'elecció dels colors i la netedat.
La primera passa serà intentar copiar el contorn, la silueta del dibuix a llapis i molt finament. Seguidament, també a llàpis, començarem intentant imitar les línies paral·leles del dibuix de mostra.
A continuació, i després d'assegurar-nos que totes les línies són paral·leles, ho començarem a repassar amb color.Els colors poden ser els que més us agradin.
Finalment esborrarem el llapis i tindrem un dibuix preciós com aquests d'aquí : (n'hi ha un que és l'original i tres que són feines de fietes d'altres anys, avam si sabeu quin és...)




Aquesta feina es repassa amb rotuladors. No fa falta comprar-ne perquè a classe en tenim i van bé. També hem vist que hi ha rotuladors de punta fina que van molt millor perquè permeten més precisió. Enguany i l'any que vé els farem servir...Talvegada seria un bon regal de reis??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada